Välkommen till vår blogg!

Här får du följa Nya Oxhagsskolans förskoleklass i deras spännande vardag!

fredag 17 september 2010

Veckobrev vecka 38

Hej alla elever och föräldrar!

I tisdags var tidningen Östra här och hälsade på oss. Om ni inte läst artikeln finns den på internet: http://www.ostran.se/nyheter/kalmar/vill_bygga_kalmars_baesta_skola_i_oxhagen

I veckan har vi arbetat med siffror 0-5, vi har fokuserat på 0-1. Vi har även tittat närmare på tecknen plus och lika med.



Den här veckan har vi verkligen märkt att hösten är på väg! Temperaturen sjunker, det blåser ordentligt och vi har fått en hel del regn! Att leka i alla vattenpölar har blivit en favoritsyssla på rasten! Det är därför viktigt att eleverna har ordentligt med kläder på sig, stövlar och regnkläder. Ta gärna med ombyteskläder som kan hänga kvar här på skolan. Glöm inte att märka alla kläder med namn! På torsdagar har vi utedag och är ute hela dagen oavsett väder!


På djurskolan den här veckan var det hästen vi fick bekanta oss med! Eleverna fick borsta dem, kratsa hovarna, höjdpunkten var naturligtvis att alla fick rida! Därefter hade vi en härlig stund på lekplatsen.

Från och med onsdag 22/9 efter idrotten har jag bestämt att eleverna inte ska tvätta håret med schampo detta på grund av att tiden inte räcker till och att de inte klara att tvätta ur det själva.

fredag den 24/9 är det dags för skolfotografering!

Saknar fortfarande några anhörighetsblanketter, lämna in snarast!

Kom ihåg:
Onsdag: Idrott
Torsdag: Utedag
Fredag: Fotografering



Trevlig helg!

Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar