Välkommen till vår blogg!

Här får du följa Nya Oxhagsskolans förskoleklass i deras spännande vardag!

fredag 10 december 2010

Veckobrev v. 50

Hej alla barn och föräldrar!
Nu är vi färdiga med vårt julbak inför julbasaren den 13/12! Den här veckan har vi även övat mycket på luciasångerna. I onsdags bjöd särskolan på en stämningsfull Nobelmiddag! Förskoleklassen fick ta emot diplom för att de arbetar så flitigt på idrottslektionerna och ständigt når nya höjder!

På måndag är det då dags för vår julbasar! Ni är hjärtligt välkomma kl 18:00 då vi börjar med ett luciatåg. Vi vill dock att era barn ska vara i skola 17:30 för at hinna byta om. Efter luciatåget är det en liten julmarknad där vi kommer sälja godiset barnen har bakat. Stensö hembageri kommer även finnas på plats och sälja bröd och kakor. Vi ser alla framemot en mysigkväll tillsammans med e!!

Vi kommer även gå luciatåg på morgonen för särskolan,  det är därför viktigt att ni tar med luciakläderna  till skolan på morgonen!

Påminner igen om att vi ska till ishallen den 11 februari. Kolla gärna om ni har skridskor hemma, kan låna eller köpa. Ett bra tips är Röda Korset (kupan) där det finns fina begagnade att köpa.


Kom ihåg:
Onsdag: Idrott
Torsdag: Utedag

Önskar er alla en trevlig helg!

Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar