Välkommen till vår blogg!

Här får du följa Nya Oxhagsskolans förskoleklass i deras spännande vardag!

fredag 14 januari 2011

Veckobrev v. 3

Hej alla barn och föräldrar!

Välkomna till vårterminen 2011! Hoppas ni alla haft en härlig julledighet! Nu är det dags för terminens första veckobrev! Första veckan har varit bra, tror vi alla tycker det är skönt att vara tillbaka i rutinerna igen! Under veckan som gått har vi arbetat med bokstaven T, och målat fina träd! Även Mamma mu är tillbaka efter julledigheten och henne träffade vi i tisdags! I dag har vi varit i gymnastiksalen och dansat ut julen tillsammans med särskolan, även tomten kom på besök!
Vi kommer även denna termin ha idrott på onsdagar och utedagar på torsdagar. Från och med nästa torsdag kommer vi ha utepasset från 8:10-9:30, vi kommer gå till skogen tillsammans med 1-2:an. Barnen kommer att få en fadder i 1-2:an som de kommer att jobba tillsammans med. Tänk på varma kläder direkt på morgonen!
I julbrevet ni fick ut innan jul stod vårens studiedagar. Vi har fått ändra på ett datum. Studiedagen den 8 april är flyttad till den 6 april. Studiedagar är alltså 6-7 april. Fritids är öppet för de som har fritidsplats.
Den 11 februari går vi till ishallen och åker skridskor!
Kom ihåg inför nästa vecka:
Onsdag: Idrott
Torsdag: Utedag

Vad händer på fritids:
Måndag: Pysslar
Tisdag: Utedag
Onsdag: Fri lek
Torsdag: Vi spelar spel
Fredag: Mys och städning

Önskar er en trevlig helg!

Hanna och Nina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar