Välkommen till vår blogg!

Här får du följa Nya Oxhagsskolans förskoleklass i deras spännande vardag!

fredag 22 oktober 2010

Veckobrev v. 43

Hej på er!
På utepasset i torsdags utforskade vi skogen! Till barnens stora glädje låg det snö på marken. De lyckades samla ihop en hel del. Ta en titt på vår blogg så ser ni allt intressant vi hittade


Den här veckan har  vi har lyssnat på bokstaven S och tagit reda på vart i munnen vi känner den . Vi har letat, målat och skrivit S.









Nästa vecka händer det mycket! På onsdag den 27 firar vi FN-dagen tillsammans med särskolan, topasens 5-årsavdelning är också inbjuden. Vi komemr sjunga och tända ljus tillsammans. Denna dag kommmer även våra kommunalråd på besök Johan Persson och Malin Pettersson.

På onsdagen den 27 oktober kl 18:30 är det föräldramötet i matsalen. På Schoolsoft lämnar ni besked om ni kommer eller ej, där finns även dagordningen till mötet. 


På fredag firar vi Halloween. Alla elever på skolan kommer pyssal tillsammans på förmiddagen och de barn som vill får gärna komma utklädda.

Påminner igen om Hälsosamtalen med skolsköterskan. Lappen med tider hänger på dörren in till klassrummet. Skriv upp ditt barns namn på en tid som passar.


Kom ihåg:
Onsdag: Fira FN-dagen, Idrott, Föräldramöte
Torsdag: Utedag
Fredag: Halloween pyssel. Kom gärna utklädd!


Önskar er en trevlig helg!
Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar