Välkommen till vår blogg!

Här får du följa Nya Oxhagsskolans förskoleklass i deras spännande vardag!

fredag 29 oktober 2010

Veckobrev v. 45

Hej alla barn och föräldrar!
Tack alla för ett trevligt föräldramöte i onsdags, roligt att så många av er var där! Hoppas att Schoolsoft blivit lättare, och glöm inte att är det något ni undrar över angående Schoolsoft eller det inte fungerar kontakta Per-Ola.  Under föräldramötet beslutades även vilka som ville vara med i föräldrarådet, från förskoleklassen är det Marie Sandström (Elins mamma). Klassföräldrar i förskoleklassen är Marie Sandström (Elins mamma) och Monika Ivansson-Jaballi  (Linneas mamma).  
Den här veckan har det hänt mycket på skolan! Vi har arbetat med bokstaven A och i onsdags hade vi ett härligt FN-firande. Vi tillbringade förmiddagen i gymnastiksalen tillsammans med särskolan. Alla barn hade målat flaggor. Vi sjöng tillsammans och eleverna i förskoleklassen var uppe och dansade till en sång. Vi fick höra på fina dikter som 3-4:an hade skrivit. Vi tände även ljus för alla nationaliteter som finns representerade på skolan, det blev tillsammans 17 ljus!
Idag fredag har vi haft Halloweenpyssel hela skolan. Barnen har varit indelade i blandade grupper från förskoleklass till 4:an. Vi har gjort pumpor, spökaskar, läskiga masker mm. Dagen avslutades med popcorn och filmmys.
Önskar er alla ett härligt höstlov! På måndag 1 november är fritids stängt.
När vi ses igen vecka 45, kom ihåg:
Onsdag: Idrott
Torsdag: Utedag

Trevlig Helg!

Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar